خبر: آیین چهلمین سالگرد تاسیس رصدخانه‌ی ابوریحان بیرونی

در آستانه‌ی بازگشایی مجدد رصدخانه‌ی ابوریحان بیرونی دانشگاه شیراز بعد از تعمیرات کلی و به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس این رصدخانه، مراسمی با حضور موسسین این مرکز و علاقه‌مندان نجوم در تاریخ ۱۹ مهر ماه برگزار خواهد شد. این رصدخانه‌‌ی در سال ۱۳۵۵ توسط دکتر یوسف ثبوتی و با همراهی دکتر ادوارد فرانسیس گاینن راه‌اندازی شده است. در طی چند دهه‌ی گذشته، متخصصین زیادی در این مجموعه آموزش دیده‌اند و نقش کلیدی آن در توسعه‌ی نجوم رصدی در کشور برجسته است. این رصدخانه از اواخر سال گذشته‌، وارد فاز تعمیراتی گسترده و زیربنایی شده است. همزمان با مراسم بزرگداشت چهلمین سالگرد تاسیس آن، از ساختمان و امکانات جدید آن بهره‌برداری خواهد شد.

لازم به ذکر است که در کنار این مراسم در تاریخ ۲۰ مهر ماه، کارگاه آموزشی یک روزه‌ای با عنوان پژوهش‌های علمی با تلسکوپ‌های کوچک برای دانشجویان اخترفیزیک در سطح ملی برگزار خواهد شد.

همچنبن به اطلاع می‌رساند که زمان‌بندی برنامه‌های بازدید از رصدخانه به زودی از طریق این وب گاه اعلام خواهد شد.