خبر: بازدید پروفسور الکساندر وازدکیس از رصدخانه ابوریحان بیرونی

در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اسفند ماه ۱۳۹۵، پروفسور الکساندر وازدکیس، استاد نجوم موسسه‌ی اخترفیزیک جزایر قناری اسپانیا از رصدخانه‌ی ابوریحان بیرونی دانشگاه شیراز دیدار داشتند. در این دیدار، ایشان با محققان و دانشجویان رصدخانه‌ی ابوریحان بیرونی در مورد آخرین نتایج کارهای تحقیقاتی صحبت و تبادل نظر داشتند.
همچنین کارگاه یک روزه‌ای با عنوان پیدایش کهکشان‌ها، در رصدخانه‌ی ابوریحان بیرونی برگزار شد که در این کارگاه، پروفسور وازدکیس به عنوان سخنران اصلی در مورد مسائل مختلف و بنیادین کهکشان‌ها صحبت کردند.
در پایان این کارگاه، مراسم یادبود مرحوم دکتر مهدی جهانمیری از اساتید بخش فیزیک دانشگاه شیراز و یکی از روسای سابق رصدخانه، برگزار شد. در این مراسم اساتید محترم بخش فیزیک به همراه دانشجویان و خانواده‌ی مرحوم دکتر جهانمیری شرکت کردند.